tisdag 17 mars 2009

Jo, jag lever!

Söta Diana har uppmärksammat att min blogg lider brist på uppdateringar. Denna sjuka beror nog i 1a hand på tidsbrist (jobb, jobb, jobb!), 2a hand semester och i 3e hand på att när jag skulle uppdatera det det sjukt mångfacetterade pysslet jag gjort sen sist så la datorn av! Men nu är den fixad och jag får väl ägna en stund i kväll åt bildredigering.

Men det finns lite att se fram emot, bla knythalsband, dekorerad bokstav, silversmycken (hänge, manschettknappar, örhängen), kuddar och kläm-känn-bebis-kuddar. :) Jag var ledig förra veckan och efter några dagars skidåkning i Åre så ägnade jag hemmakvällarna åt pyssel. Det var så mysigt! På torsdag har jag syjunt och då ska jag fortsätta på en bebisfilt till min sambos lilla brorson. Det blir lite samma tema som förut men ljusblå bakgrund, lite djungel på en ö, lite hav och massor av växter och djur.

Jag har även bakat en del och suktar nu efter en egen Kitchen Aid hushållsmaskin. Vilken färg tycker du är snyggast? Jag är lite inne på äppelgrön, tycker den ser så cool ut. Den är snyggare i verkligheten. Lite orättvist är et att den i underbart ljååååsa kostar en 1000-lapp mer. :(2 kommentarer:

Linda sa...

Den ljusblåa tycker jag helt klart är läckrast! Den hade gärna fått flytta hit och kommer säkert att göra det en dag. *s*

Diana sa...

En sån där skulle jag kunna ha för att de tär så sjukt SNYGGT!!! Ska önska mig Margrete-skålar i födelsedagspresent iaf. Liten färgklick!
Men du, ja, bloggen sen knäpp ut! :/ Kram