torsdag 12 februari 2009

39 nya smycken!

Jag har äntligen hittat tillbaka till pärleriet. Mina planer är att starta ett hobbyföretag eftersom min mysiga frisör vill sälja mina smycken i sin shop. Så nu har jag satt igång och storproducerat. Vissa saker har jag gjort på silversmidet. De blir lite dyrare, men unika! :)

Örhängen med egengjorda ringar av sterlingsilver. Blå hjärtpärlor av muranoglas. Rosa pärlor av rosenkvarts.


Nickelfria örhängen med örstickare av silver. Blandade pärlor av sötvatten, glas och vaxad plast.


Egengjorda ringar av sterling silver. Grön pärla av turkos, rosa är färjade jade och slutligen genomskinligt ofärgat glas.

Numer krokar i sterlingsilver, bytte ut dem. Rosa glaspärla, blå snäckskalspärla.


Blått! Alla krokar av silver. Först hjärtformad glaspärla, sedan torkos glas-virvelpärla. Vit och blå cloisonné-pärla (en slags kinesisk emalj-pärla). Swarowskipärlor på de 3 första. Blå örhängen med trollslända i tibetsilver. Blå vaxad pärla.


Hänge i sterling silver. Faller mycket fint om det får hänga på en enkel, kort kedja. Kanske ett hjärta för varke familjemedlem? Ett för varje barn?


Örhängen med clips i silver, borstad och hamrad mässing framför samt sötvattenspärlor. Specialbeställda av min mamma.


Örhängen med egengjor krok i silver. Sötvattenspärlor. På det andra paret är det en metallkula, osäker på vilken metall.


Brunt! Vaxade pärlor med tibetsilver-mellandelar. Krokar i silver. På det 3e paret är det en ring med många små swarowskikristaller i matchande brunt.


Grönt! Fjärils-cloisonné mer blå sötvattenspärla. Grön snäckskalspärla. Gul och grön glaspärla. Stro grön muranogöaspärla med metall i. Krokar av silver.


Jååååsa! underbar facetterad rosa pärla, med och utan pärlhatt. I mitten en spetsbruten pärla i nickelfri metall med en rosa oljeskimrande lång droppformad pärla. Krokar i silver.


Gammelrosa! Facetterad pärla. Hjärtformad pärla i glas med swarowski. Läcker hjärtformad murano-glaspärla som skimrar snyggt. Silverkrokar.


Rött! Silverkrokar. Nickelfritt stort hänge med vinröda sötvattenspärlor och bergskristall. Röd glaspärla med tibetsilver.


Guldpläterad metallpärla med swarowski. Ametistpärla på silverstav. Rosenkvarts på silverstav. Alla dessa har jag lagt beslag på själv och fått några beställningar på arbetet! Kul! :)

4 kommentarer:

Tettiz sa...

WOW! Du har verkligen varit produktiv, och vilka smycken sen!! Massor med fint!

*kram*

Carolina sa...

Jösses vad du har producerat! Säger som Tettiz, det finns massor av fint och jag hoppas (och tror) att de kommer sälja som smör i solsken hos din frisör!

NetteR sa...

Vilka fina örhöngen du gjort och såå många!! Finns flera jag absolut skulle tänka mig så du lär nog sälja de lätt.

Liza sa...

Men OJ så vackra saker!!! Jag tror som du att kvalité lönar sig, så fortsätt du med Sterling silver! Mycket tjusiga örhängen!