torsdag 1 januari 2009

Massor av kort!

Jag fick massor av inspiration efter ledigheten och har varit ganska produktiv, här kommer resultaten!

Ett grattiskort till en kompis. Stämpel från Doodle Factory.Ett kort där jag tänkte att jag kan lägga till den text jag vill ha i rutan efteråt. Klart Liftad av härliga drNina.
Kort med gammeldags fotostämpel, sprayad med perfect pearls. Försökte hålla det enkelt, men tycker ändå det är något som saknas. Vad kan det vara? Tips?
Grattiskort till min snart 2-åriga kusindotter. Maskade djurstämplar från Hero Arts. Linjalstämpel från Maya Road.Svart. Vitt. Svartvitt!


Clearkort! Utmaning från Tettiz. För er som inte vet är RAK förkortning för Random Act of Kindness. Det kortet kan alltså användas när man spontant skickar en liten gåva till någon... Någon är på tur! Hi hi...


Ett kort inspirerat av Tettiz snygg alster. Fråga mig bara inte hur solen kan gå bakom jorden men framför bergen. Hmmm, när jag kom på det så satt limmet stenhårt. Ja ja. :)

Lånade en Hello Kitty-stämpel av Agnelia på POG. Jag vill också ha! Den är så söt. Jag ska gå in till Hello Kitty-butiken på St Paulsgatan och fråga om inte de kan ta in en. :)

4 kommentarer:

Nita sa...

åh va många fina kort du gjort.
Det drNina-inspirerade kortet blev jättecoolt.Kortet med fotostämpeln
är jättefint oxå. Om du vill och har så kan du ju ta lite spets eller nåt för att få extra vintage-känsla kanske?
kram
Nita

petraso sa...

Åh va massa fint du har gjort!!! Bra tips med mist på fotostämpeln ska testa.....! Ps Om dom tar in den hello kitty stämpeln får du skrika högt för Den vill Jag och dottern ha!!!


Ha en skön helg! Och super tack för grattiset!

Malin/mmsea sa...

Oj vad mycket fint det fanns här!

Linda (BlueEye) sa...

Vilka underbara kort du gör!!

Kolla in i min blogg nu. :)
Det finns ett nytt kort där. :)

Kram Linda