lördag 19 maj 2012

Sommarkväll

En sommarkväll i juli körde jag hela vägen från vännerna i Delsbo till mina föräldrar utanför Lindesberg.

Kvällen var helt magisk. Fantastisk solnedgång. Stannade till även senare för att fånga dimman på vattnet likt dansande tysta älvor. I bagaget några mysiga dagar i Hälsingland med spelmansstämma, loppis- och auktionsfynd och en underbar vandring i Jämtlandsfjällen med J.

På denna LO har jag använt papper från Tim Holts. Glimmermist (min nya kärlek) och gamla stämplar. I verkligheten ligger det ett skimmer över pappret, precis som över minnet av den kvällen. Tillfredsställelsen. Lyckan.

Ha en fin helg alla ni. Om tre veckor tar jag semester, om fyra gifter jag mig med min älskling!

Ciao, -Johanna

måndag 14 maj 2012

Möhippa för C!

Ordnade möhippa för min kära vän C och vi var iväg och blev sminkade och fotade. 20 min LO om det. Kul att scrappa utan att tänka för mkt på varje detalj.

Äntligen har min förkylning gett vika. Fortfarande hes dock. Men, I'm back!!!

Ciao!

söndag 13 maj 2012

Midsommar-LO

En layout om lilla Elsa midsommar förra året. Denna knåpade jag ihop på en kvart mitt i natten på pysselträffen KOMA. Har man flow så har man!

Ciao, -Johanna

lördag 5 maj 2012

Jag har scrappat!

Jag var på en underbar pysselträff i mars, KOMA, Kolbäck pyssel MaratOn. Vi var 26 tjejer tror jag som sov över på vandrarhemmet och pysslade i två dygn.

Jag hade för en gångs skull framkallat foton och hade amnitionen att lära mig scrappa. Lära sig och lära sig... Det är barar att göra! Det var underbart roligt!

Den här layouten är gjord med spillbitar och en fin mask (splashisplahsen) jag köpt på pyssloteket. Färgen lånade jag av Zarah. Så skönt att kunna bli riktigt nöjd med något man skapar. På fotot är jag och min svägerska, från en riktigt rolig kväll i Stockholm i december. Det representerar för mig vänskapen mellan oss två, vi har förts samman av min fästman, men gillar varandra ändå. Även utan honom! Jag uppskattar henne så otroligt som vän.

Här i Nora håller jag på att fixa det sista med pysselrummet så att jag ska känna utrymme att skapa.

Idag är det bara sex veckor kvar. Sen blir jag fru Westring! <3

Ciao, ~Johanna