söndag 25 december 2011

Juldagsro

Jag tycker juldagen är skönast på hela julhelgen. Man kan sova ut, julstressen har avtagit och man kan äta världens bästa rester!
Idag har vi tagit en rejäl promenad för att gå av oss lite julmat, rasta beaglarna och prova de nya julklappsskorna. Nu slappar jag i soffan och tittar på Trolltyg i tomteskogen. Men jag mosstänker att det blir en liten tupplur snart...
God fortsättning!

God fortsättning!

Här kommer bilder på de sista korten.

torsdag 22 december 2011

Hemgjorda tomtar

Dessa gjorde jag någon gång under studietiden. Träkulor, stomme, filtbitat, juteväv o lite små tygstumpar.
Inte så tokigt va? Jag skippade faktiskt att måla deras ansikten.

Ciao!

söndag 11 december 2011

Grattis Annika!

Om en vecka fyller min bästa vän år. Jag är lite vågad och lägger upp kortet redan. Tyvärr blev det lite skuggor på det men annars är set här ett sådant där kort som jag är eiktigt nöjd med. Stämpel från Odd Girl. Bagrundsstämåel med hönsnät från Scrapparazzi.

Jag hade en svår i-landskris häromdagen då jag tappade min mobil på grusig asfalt så att skärmen sprack. Dagen därpå gick min J med fånen till Iphonerepair på Odengtan 27 och fick den fixad på någon timme! Bra va?! Men nu ska jag sy ett fodral till den... ;)

Ha en trevlig tredje advent!
-Johanna

fredag 2 december 2011

Tema spillbitar

God morgon!
Står och väntar på bussen efter försenad tunnelbana. Och det har inte ens börjat snöa ännu!
Men nu till kortet. Spillbitarna går igenom. Här ett slags lapptäcke till kort! Hade tänkt sy kanterna men det var visst ett mindre fågelbo inuti symaskinen... Jag tror jag får operera lite på den! ;)
Ha en trevlig fredag kära vänner!
~Johanna