fredag 14 oktober 2011

Läsmarkörer

Min kärestas böcker ligger upp och ned, uppslaga, för att han skall komma ihåg vart han är. Det låter väl som om att han behöver några läsmarkörer va?



Spillbitar av cardstock, papper från Echo Park. <3

Om ni vill ha ett bra boktips så läs En geishas memoarer. Jag har precis avslutat den och den är så bra!

Hej hopp!
~Johanna

onsdag 12 oktober 2011

Echo Park



Som ni säkert lagt märke till är jag väldigt förtjust i att arbeta med starka färger. Mitt nya favoritmärke är Echo Park och jag köpte en underbar kollektion som heter Happy Days på Pyssloteket. Du kan se fler kollektioner här.

Det här är ett enkelt kort som är lätt att knåpa ihop. Nästa gång ska jag ta fram nål och tråd (eller symaskin) och sy stjälkarnas detaljer. Jag ska försöka bli lite bättre på att dekorera baksidorna på korten också.



Ha det gott!

tisdag 11 oktober 2011

Mjölkkartongsask!

Igår blev jag så fruktansvärt sugen på att pyssla, så efter att ha slagit igen projektarbetet för dagen så skrev jag ut mjölkkartong templates på cardstock. Jag printade så att anvisningarna kom på baksidan efter Nillas tips och klippte och valsade. Det var superkul! Lätt att det blir fler sådana projekt framöver.





De underbara pappren på den blå asken är från Echo Park, inköpta hos Pyssloteket. Jag har gjort gluggar på framsidan, täckta med OH-plast. Det behöver man ju förstås inte men det blev fint tycker jag. Kartongen gick preciiis in i min Epic Six! Puh!

Nu ska jag fortsätta jobba, har en liten rast i projektarbetet. :)
Ciao, Johanna

söndag 9 oktober 2011

Templates

Idag har jag inget att visa upp men kommer med ett tips jag hittade hos Nilla, en av mina favortibloggare.

Hon tipsar om en sajt som heter Mirkwood Designs. Där finns en massa fina schabloner (templates) till olika typer av förpackningar. Titta in dit du också!

Nu har jag arbetat så fruktansvärt duktigt med ett vetenskapligt projekt hela helgen så nu ska jag belöna mig med... PYSSEL!!!!! :)

I väntan på nyheter på bloggen tipsar jag om nya shoppen www.meavita.se

Kram!

söndag 2 oktober 2011

Muffinmums



Ny stämpel från Papermania, inköpt hos Scrapparazzi. Mums! Spillpapper från bla October Afternoon (jordgubbarna) och Scrapparazzi.